• image 2
  • image 2

Dagje Sunparks

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer infomatie ok
loading...

Sunparks blijft vooralsnog voor dagrecreatie gesloten

Sunparks volgt de aanbevelingen van de aangewezen gezondheidsinstanties en de ontwikkeling van het coronavirus nauwgezet. Op basis van de laatste ontwikkelingen en het nieuws zal een deel van de parken in aangepaste vorm hun deuren weer openen voor verblijven vanaf begin juni.

Helaas valt dagrecreatie, en zo ook kinderfeestjes, vooralsnog niet tot de mogelijkheden. Sunparks focust zich voor nu specifiek op het zo goed en veilig mogelijkheid aanbieden van verblijven, waarbij we naast de ontwikkelingen op de parken, ook die vanuit de overheid en gezondheidsinstanties in de gaten blijven houden.


Reeds gekochte tickets kunnen worden omgeboekt naar een nieuwe datum door contact op te nemen met de parken wanneer deze weer geopend zijn voor dagrecreatie. Houd hiervoor deze website goed in de gaten. De tickets blijven geldig tot 1 jaar na de heropening van het park. 


Onze excuses voor het ongemak.


Voor verdere informatie over, en boekingen van verblijven op een van onze parken verwijzen we u graag door naar sunparks.be.


Een dagje uit met de familie in Sunparks!

Wist u dat u ook kan komen zwemmen in ons subtropisch zwemparadijs Aquafun als u geen vakantie geboekt heeft op ons park? Kies snel een dag uit en kom u heerlijk vermaken in onze Aquafun. Wedden dat u volgende keer langer wil blijven dan één dag? U vindt er wildwaterbanen, glijbanen, golfslagbaden, bubbelbaden en nog veel meer!

  • Ontdek in elk park de leukste glijbanen!
  • Dankzij de golfslagbaden kunt u zwemmen net zoals in de zee.
  • Wellnesscentra in Oostduinkerke aan zee, De Haan aan zee en Kempense Meren

Wedden dat u volgende keer langer wil blijven dan één dag? Bekijk de mogelijkheden per park en reserveer alvast uw kaarten online!

Ontdek Dagje Sunparks

video

Langer blijven?