• image 2
  • image 2

Dagje Sunparks

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer infomatie ok
loading...

Sunparks volgt de aanbevelingen van de aangewezen gezondheidsinstanties en de ontwikkeling van het coronavirus nauwgezet. Op basis van de laatste ontwikkelingen en het nieuws blijft de Aquafun voorlopig slechts toegankelijk voor een beperkt aantal daggasten. Overige activiteiten en faciliteiten zoals waterfietsen, minigolf, tennis en de shops zijn beschikbaar voor dagrecreanten met respect voor de Corona-maatregelen. De restaurants zijn gesloten.

Voor verdere informatie over, en boekingen van verblijven op een van onze parken verwijzen we u graag door naar sunparks.be.

Afhankelijk van de evolutie van de situatie en de maatregelen van de overheid kan ons aanbod veranderen of evolueren.

Een dagje uit met de familie in Sunparks!

Wist u dat u ook kan komen zwemmen in ons subtropisch zwemparadijs Aquafun als u geen vakantie geboekt heeft op ons park? Kies snel een dag uit en kom u heerlijk vermaken in onze Aquafun. Wedden dat u volgende keer langer wil blijven dan één dag? U vindt er wildwaterbanen, glijbanen, golfslagbaden, bubbelbaden en nog veel meer!

  • Ontdek in elk park de leukste glijbanen!
  • Dankzij de golfslagbaden kunt u zwemmen net zoals in de zee.
  • Wellnesscentra in Oostduinkerke aan zee, De Haan aan zee en Kempense Meren

Wedden dat u volgende keer langer wil blijven dan één dag? Bekijk de mogelijkheden per park en reserveer alvast uw kaarten online!

Ontdek Dagje Sunparks

video

Langer blijven?